DIFO avgjord – Bollnäs bästa klubb!

Resultatet i årets DIFO ger Bollnäs Fotoklubb all anledning att vara nöjd med insatsen. Vi blev bästa klubb med flest antagna bilder. Ett fantastiskt resultat. Totalt lämnades det in 434 bilder från 72 olika fotografer och 8 fotoklubbar! Sven ”Lajan” Westergren och Börje Norfelt fick 4 bilder antagna, medan Tommy Stokka fick 3 bilder antagna. Totalt fick 11 av 11 fotografer från Bollnäs bilder antagna, och det i sig är helt makalöst! Tyvärr blev det ingen plakett till Bollnäs, där kravet är att man måste få 3 bilder antagna i en och samma klass.

Vi vill tacka jurymännen; Lars Lindahl och Börje Wallgren från Gävle Fotoklubb och kulturintendent Johan Kock frå Bollnäs för  det arbetet de har lagt ner med att bedöma bilderna.

Resultatlistan och statistik hittar du här (PDF-fil)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>